KROWN sprej T32

KROWN sprej T32

KROWN sprej T32

Preprečite korozijo in podmažite gibljive dele na vozilih, kolesih, strojih, orodju
Že za 7,90 €
Na zalogi
SKU
KROWN

Olje KROWN preprečuje in zaustavlja korozijo na vseh kovinah, obenem pa maže gibljive dele. Nanos materiala preprečuje dostop kisika in vlage do kovinskih delov, močno zavira že začeto korozijo in na kovini ne ustvarja debelih slojev, ki bi zakrivali začetno rjavenje. Olje KROWN ne vsebuje strupenih snovi, kislin ali silikonov.

T 32 je namenjen splošni uporabi, služi predvsem kot "odvijač", za mazanje verig na kolesih ter za čiščenje, mazanje in krajšo konzervacijo orožja (do enega leta).

 

PODROČJE UPORABE:

Olje KROWN je možno uporabljati za protikorozijsko zaščito in mazanje kovin. Material zaradi svoje sestave in načina nanosa prodira tudi po drobnih spojih, votlih delih in nosilcih, maže gibljive dele in zavira oksidacijo raznih električnih kontaktov. Olje KROWN se uporablja za mazanje kovinskih delov motorjev, orodja, strojev (vijaki, ključavnice), uporablja se v letalstvu, industriji, kmetijstvu, pri vzdrževanje plovil, ipd.

Presenečeni boste nad kvaliteto, obstojnostjo in vsestranskostjo olja Krown, ki je za enostavnejšo uporabo polnjen tudi v spreje. Olje je ekološko neoporečno, saj ne vsebuje strupenih snovi, kislin ali silikonov. Ustreza HASAP H-2 standardu. Po nanosu nima barve in je brez izrazitega vonja. Material se lahko brez težav nanaša tudi na mokro površino, s katere izpodriva vlago. Preprečuje ter zaustavlja korozijo na vseh kovinah, obenem pa maže gibljive dele. Bistveno daljši čas delovanja na predmetih kot podobni materiali.

 

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKrown
Šifra artiklaKROWN
EAN3830016300057
Icon Oznaka Vrsta Velikost Prenos
Tehnični list Krown T 32 pdf 77.1 KB Prenos