WIKO AMFS.D400

WIKO AMFS.D400

WIKO AMFS.D400

Sprej nudi hitro in enostavno odvijanje sprijetih spojev kot so vijaki, matice in sorniki.
8,10 €
Na zalogi
SKU
AMFS.D400

Sprej nudi hitro in enostavno odvijanje sprijetih spojev kot so vijaki, matice in sorniki.

  • Zanesljiva zaščita pred korozijo
  • Preprečevanje cviljenja in škripanja

WIKO Multifunkcijski sprej je olje z nizko viskoznostjo brez silikona za mazanje in vzdrževanje najrazličnejših kovinskih delov.

PODROČJE UPORABE:

WIKO Multifunkcijski sprej se uporablja na področjih avtomobilske industrije, strojništva, delavnic, hobiji in gospodinjstva.

• Mazanje niti, tečajev, škripcev, vzmeti, vodnih pip, tečajev vrat in oken, vrtljivi stoli, ključavnice vrat, zadrge, natančna mehanika in električni priključki (stikala, vtiči, sklopke in kabli)
• Zatiranje vode s kovinskih površin, npr. na električnih kontaktih in vtičnicah, avtomobilski vžigalni sistemi, orodja, motorna kolesa in zunanji motorji
• Enostavno odstranjevanje ostankov maščob, katrana, gume in lepila. Ustvari zaščitni film proti koroziji in rji. Izdelek je primeren za vse kovine, motorje in vozila, vse vrste zrahljanih rjavih, korodiranih in zaseženih kovinskih povezav, kot so vijaki, matice, vijaki itd.

 

WIKO, blagovna znamka podjetja GLUETEC Industrieklebstoffe GmbH & Co. KG s sedežem v nemški vasi Greußenheim, ki je eno izmed vodilnih dobaviteljev specialnih lepil in tesnil na evropskem tržišču. Njihovi produkti so dobro premišljeni, imajo vpeljan portfelj ter desetletne izkušnje pri vseh aplikacijah industrijskih lepil.

 

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaWiko
Šifra artiklaAMFS.D400
EAN4041464100109
Icon Oznaka Vrsta Velikost Prenos
WIKO multifunkcijski sprej pdf 2.3 MB Prenos