KLEŠČE VODOVODNE COBRA, 250mm

KLEŠČE VODOVODNE COBRA, 250mm

KLEŠČE VODOVODNE COBRA, 250mm

Vodovodne klešče iz linije Cobra - vrhunske klešče, uporabne, praktične, ergonomske.

Top kvaliteta Knipex, narejeno v Nemčiji.

30,80 €

Dobava iz zaloge

SKU
4000810674

Vodovodne klešče linije COBRA, dolžine 250mm, blagovne znamke Knipex.

  • Prilagoditev s pritiskom gumba neposredno na obdelovancu
  • Natančno prilagajanje za optimalno prilagajanje različnim velikostim obdelovanca in prijazen položaj ročaja
  • Samozaklepanje na ceveh in maticah: brez drsenja obdelovanca, varčevanje z energijo
  • Prijemne površine s posebej utrjenimi zobmi, trdota zob približno 61 HRC: trajno varno oprijemanje zaradi visoke odpornosti proti obrabi
  • Potisni spoj: visoka stabilnost z dvojnim vodenjem
  • Varno zaklepanje tečaja: ni nenamerne nastavitve
  • Zaščita pri ščepanju preprečuje poškodbe zmečkanin

Kromirano vanadijevo električno jeklo, kovano, večstopenjsko kaljeno z oljem

Hiter dostop, natančne nastavitve

Knipex Cobra 87 01 250, z dolžino 250 mm, je eden srednje velikih modelov med vodovodnimi kleščami Cobra iz Knipexa. Dobri razlogi za te klešče so opazni pri delu. Je kompakten, lahek in stabilen, hitro ga je mogoče pritrditi na obdelovanec in je samozaporni, npr. na cevi in ​​matice.

Zaradi kompaktnih dimenzij je še posebej primeren za delo v zaprtih prostorih. Kljub temu ima zmogljivost oprijema za cevi do 2" in premera 50 mm ter za matice z velikostjo ključa 46 mm.

Za cevi, matice, rokave, za vse vrste obdelovancev: profesionalni uporabnik lahko Knipex Cobra hitro in natančno nanese z enim gibom roke. Vzmetno zatični tečaj se varno namesti na svoje mesto, ne da bi bil nenamerno nastavljen. Zahvaljujoč 25-kratnemu finemu prilagajanju je mogoče Knipex Cobra 87 01 250 optimalno prilagoditi različnim velikostim obdelovancev. Ta fina prilagoditev zagotavlja tudi, da lahko uporabnik na vsakem dosegu najde ročno prijazen položaj prijema.

Odporne in močne

Knipex Cobra je dodatno stabiliziran z vstavljenim sklepom. V nasprotju s kleščami z zgibnimi sklepi pri nalaganju ni sile nagiba. Noge klešč se med seboj stabilizirajo v sklepu.

Samozaklepanje zagotavlja visoko učinkovitost

Knipex Cobra se vpenja na obdelovanec zahvaljujoč geometriji čeljusti, ki jo je razvil Knipex. Na ta način lahko uporabnik pretvori svojo silo v želeno gibanje, ne da bi potisnil noge klešč skupaj - brez izgube. Okrogle obdelovance je mogoče zaviti, vijačne povezave zategniti in zrahljati.

 

Tov. št.: 87 01 250

KNIPEX - nemški specialist za vse vrste klešč, ki se ponaša z bogato, 135-letno zgodovino izdelave najkvalitetnejših izdelkov. Nenehne inovacije in vlaganje v razvoj jim omogočajo, da se ponašajo s statusom ene izmed vodilnih blagovnih znamk klešč na svetovnem trgu. Celoten proces izdelave se izvaja v nemškem mestu Wuppertal, kar resnično pomeni izraz "Made in Germany".

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKnipex
Vrste kleščKlešče za cevi
Šifra artikla4000810674
EAN4003773022022