KLEŠČE STRANSKE ŠČIPALNE VDE, 180mm

KLEŠČE STRANSKE ŠČIPALNE VDE, 180mm

KLEŠČE STRANSKE ŠČIPALNE VDE, 180mm

Stranske VDE ščipalne klešče dolžine 180mm, vrhunske kakovosti KNIPEX.

33,50 €

Dobava iz zaloge

SKU
4000810156

VDE kromirane stranske ščipalne klešče, dolžine 180mm, blagovna znamka KNIPEX.

  • Nepogrešljive stranske ščipalke za vsestransko uporabo;
  • Kakovosten material in natančna izdelava za dolgo življenjsko dobo;
  • Natančno rezanje za mehko in trdo žico;
  • Očistite rez s tankimi bakrenimi žicami, tudi na konicah rezanja;
  • Rezalni robovi dodatno induktivno utrjeni, trdota rezalnega roba približno 62 HRC;
  • Tanka oblika glave za uporabo na težko dostopnih delovnih mestih;
  • S podaljšanim rezalnim robom

Vanadijevo električno jeklo, kovano, večstopenjsko kaljeno z oljem.

Optimiziran za vsakdanje delo

Številni obrtniki ga že dolgo cenijo - stranski VDE rezalnik Knipex z dolžino 180 mm je ena izmed klasik v paleti Knipex.

Od oblike glave do reza in trdote rezalnih robov je narejen po meri za raznolike rezalne naloge pri vsakdanjem delu elektrikarjev in mehatronskih inženirjev.

Stranski rezalnik Knipex 70 06 180 je izoliran po izolacijskem standardu IEC 60900 DIN EN 60900 z večkomponentnimi pokrovi ročaja.

Univerzalna rezalna zmogljivost

S svojo rezalno zmogljivostjo do Ø 2,0 mm za trda (npr. Žična vrvna vlakna) in do Ø 4,0 mm za mehko žico (npr. Bakrena žica) ima stranski rezalnik Knipex 70 06 180 široko paleto uporabe.

Njeni dolgi rezalni robovi so idealni za rezanje kablov. Posebej previdno in natančno obdelani robovi rezalnih robov omogočajo natančne reze tudi z zelo fino navojeno žico - naravnost v konice rezalnega roba.6

To je velika prednost, zlasti kadar je prostor omejen, na primer pri rezanju drobno navojenih žic v priključnih omaricah.

Robustna in trpežna

Stranski rezalnik Knipex izkopljemo iz električnega jekla vanadija in mu dodamo visoko stopnjo trdnosti, tako da ga segrejemo in nato dušimo v olju.

Za trajno natančen rez prirežemo tudi rezalne robove trdote približno 62 HRC z visokofrekvenčnim tokom. Zahvaljujoč večkomponentnim pokrovom so ročaji še posebej nedrseči in udobni.

 

KNIPEX - nemški specialist za vse vrste klešč, ki se ponaša z bogato, 135-letno zgodovino izdelave najkvalitetnejših izdelkov. Nenehne inovacije in vlaganje v razvoj jim omogočajo, da se ponašajo s statusom ene izmed vodilnih blagovnih znamk klešč na svetovnem trgu. Celoten proces izdelave se izvaja v nemškem mestu Wuppertal, kar resnično pomeni izraz "Made in Germany".

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKnipex
Vrste kleščKlešče za električarje, Ostale klešče
Šifra artikla4000810156
EAN4003773033813