STIGA SMT 100 AE Baterijska višinska žaga in škarje

STIGA SMT 100 AE Baterijska višinska žaga in škarje

STIGA SMT 100 AE Baterijska višinska žaga in škarje

  • baterijsko napajanje
  • obrezovalnik in žaga v enem
  • nizka teža
  • velik doseg
was 239,00 € Akcijska cena 221,00 €

Dobava iz zaloge

SKU
271724108-ST1
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 10.50 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov

Pozabite na nerodne lestve in relativno nevarno plezanje po drevesih. Zdaj lahko varno in udobno iz tal enostavno dosežete visoke veje in težko dostopne vrhove žive meje.

STIGA SMT 100 AE je opremljena z nastavkom za verižno žago za obžagovanje in nastavkom za obrezovanjem žive meje. Mehki gumijasti ročaj in kavelj še povečujejo udobje in enostavnost uporabe.

SMT 100 AE je opremljen s 65 cm teleskopskim podaljškom, ki z nastavkom za obžagovanje zagotavlja največ 4 m; in 4,3 m z nastavkom za obrezovanje žive meje.

Obžagovalni nastavek je sestavljen iz kompaktne glave z verižno žago dolžine 20 cm  z visoko zmogljivo verigo, ki zagotavlja gladek rez in zmanjšuje možnost povratnega udarca. Kavelj, ki se nahaja pod vodilno palico, omogoča, da lahko vejo uporabite kot rezalno ploščad in optimizirate varnost in natančnost.

Nastavek za obrezovanje žive meje je prilagodljivo orodje z vrtljivim ročajem za 112 °, ki zagotavlja, da boste lahko dosegli najbolj udoben in ergonomičen delovni kot za vašo živo mejo. Hitro delujoče 45,5-cm dvostransko rezilo je lasersko izrezano in zagotavlja dolgotrajno obstojnost in čiste rezultate brez poškodb.

Ta vsestranski večnamenski sistem napaja priložena 20 V litij-ionska baterija, ki je združljiva z vsemi izdelki v liniji brezžičnih vrtnih strojev Serije 100.Zagotavlja 70 minutno avtonomijo za žaganje in 20 minut avtonomije za obrezovanje.

Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni.

Garancija: 2 leti.

 

 
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaStiga
Vrsta pogonaBaterijski
Tip baterijeLi-ion
Napetost baterije20 V
Kapaciteta baterije4 Ah
Rezilo410 mm škarje; 200 mm meč žage
Avtonomija70 min žaganje, 20 min obrezovanje
Teža4,70 kg
BaterijaDa
PolnilecDa