SPRAY KROWN KL73 500 ml gostejši

SPRAY KROWN KL73 500 ml gostejši

SPRAY KROWN KL73 500 ml gostejši

Preprečite korozijo in podmažite gibljive dele na vozilih, kolesih, strojih, orodju
14,80 €
Na zalogi
SKU
KROWNKL73

Olje KROWN preprečuje in zaustavlja korozijo na vseh kovinah, obenem pa maže gibljive dele. Nanos materiala preprečuje dostop kisika in vlage do kovinskih delov, močno zavira že začeto korozijo in na kovini ne ustvarja debelih slojev, ki bi zakrivali začetno rjavenje. Olje KROWN ne vsebuje strupenih snovi, kislin ali silikonov.


KL 73 je gostejša različica olja KROWN, njegova značilnost je podaljšan čas delovanja olja na kovini. Uporablja se za
protikorozijsko zaščito vseh vrst vozil, strojev, orodja in opreme ter za dolgoročno konzervacijo orožja (do dveh let). Embalaža spreja je označena z zeleno nalepko.

PODROČJE UPORABE:

Olje KROWN je možno uporabljati za protikorozijsko zaščito in mazanje kovin. Material zaradi svoje sestave in načina nanosa prodira tudi po drobnih spojih, votlih delih in nosilcih, maže gibljive dele in zavira oksidacijo raznih električnih kontaktov. Olje KROWN se uporablja za mazanje kovinskih delov motorjev, orodja, strojev (vijaki, ključavnice), uporablja se v letalstvu, industriji, kmetijstvu, pri vzdrževanje plovil, ipd.

Presenečeni boste nad kvaliteto, obstojnostjo in vsestranskostjo olja Krown, ki je za enostavnejšo uporabo polnjen tudi v spreje. Olje je ekološko neoporečno, saj ne vsebuje strupenih snovi, kislin ali silikonov. Ustreza HASAP H-2 standardu. Po nanosu nima barve in je brez izrazitega vonja. Material se lahko brez težav nanaša tudi na mokro površino, s katere izpodriva vlago. Preprečuje ter zaustavlja korozijo na vseh kovinah, obenem pa maže gibljive dele. Bistveno daljši čas delovanja na predmetih kot podobni materiali.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKrown
Šifra artiklaKROWNKL73
EAN3830016300620
Icon Oznaka Vrsta Velikost Prenos
Tehnični list Krown KL 73 pdf 77.7 KB Prenos