AGRIFARM STOU 10W-30 MC 20 L

AGRIFARM STOU 10W-30 MC 20 L

AGRIFARM STOU 10W-30 MC 20 L

Izjemno zmogljivo večnamensko olje z nizkim trenjem (STOU / MFO), ki temelji na tehnologiji MC. Osnovno olje za motorje, ročne menjalnike, mokre zavore, hidravliko in turbo pogone v traktorjih in drugih kmetijskih ter drugih gospodarskih vozilih.
132,00 €

Dobava iz zaloge

SKU
600632571
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 12.35 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Večnamensko olje za motorje, menjalnike, hidravlične sisteme ter sisteme z mokrimi zavorami in sklopke pri traktorjih, kmetijski in gradbeni opremi ter gospodarskih vozilih.

Prednosti:

• Primerno za uporabo v vseh letnih časih

• Lahko se meša z drugimi motornimi in menjalniškimi olji istih specifikacij

• Omogoča racionalizacijo zalog – eno olje, ki ustreza vrsti različnih specifikacij

• Lahko se uporablja z BIO dizlom (FAME) skladno z DIN EN 14214

• Majhna poraba olja

• Preprečuje nastajanje usedlin

• Manjša poraba goriva

 

Uporaba

AGRIFARM STOU MC 10W-40 se priporoča za uporabo pri motorjih, ročnih menjalnikih, hidravličnih agregatih in končnih pogonih, z ali brez mokrih zavor in večplastnih diferencialov. Njegovo posebno bazno olje in tehnologija aditivov zagotavljata odlične vrednosti pojemka brez hrupa v celotnem obdobju obratovanja.

AGRIFARM STOU MC 10W-40 je mešljiv in združljiv z običajnimi večfunkcijskimi olji drugih blagovnih znamk. Vendar se je treba izogibati mešanju z drugimi večnamenskimi olji, da bi v celoti izkoristili prednosti izdelka. Pri prehodu na AGRIFARM STOU MC 10W-40 priporočamo popolno menjavo olja. Maziva AGRIFARM zagotavljajo kar največjo zanesljivost delovanja za vse kmetijske stroje in njihove komponente – od motorjev in menjalnikov do hidravlike v vseh strojih in vozilih.